2.03.2015

Viikonlopun kuulumisia

Jäätiin viikonloppuna kotikonnuille kun vuoden alkajaisiksi pitäisi jotain töitä jossain kohtaa tehdä.. 

Lauantaina kuitenkin uskaltauduttiin metsälenkille valoisaan aikaan, silläkin uhalla että taas saadaan yhtä etsiä jostain. Onneksi nuo molemmat on niin pallohulluja ettei kummankaan tullut edes mieleen haistella ympärilleen kun kirmasivat koko lenkin ajan pallon perässä. Pyörähdin myös hallilla reenimässä vähän kontakteja, eteenlähetystä ja keppejä. Voi puuh kun voikin olla vaikeeta tuo eteen meno.. en vaan osaa. Lopuksi otin vielä Elviksen kanssa pari noutoa. Noutohan on siis ollut ihan kauheeta taistelua, kaikkea muuta voi suuhun ottaa paitsi kapulan. Sitä on koitettu hyvällä ja pahalla ja olen jo luovuttanutkin monta kertaa. Mutta hittovie, jotain on nyt mennyt jakeluun ja sain toistettua pari ihan loistavaa noutoa! Ehkä tää taas tästä :)

Sunnuntai oli pyhitetty itsensä treenaamiseen sekä töihin, taas. Lenkin jälkeen kuitenkin soi puhelin ja kutsu Mäntsälään pesälle tuli, olihan se lähdettävä. Elvis pääsi pikatöihin, laajasta maapesästä löytyi helposti supipari, mitkä oli yhtä helppo kaivaa pois. Oltiin siis ihmisten aikaan kotona, tämäkin lienee pieni ihme :) no, treenit jäikin taas koko päivän osalta välistä mutta töitä sentään sain tehtyä. Jopa niin intensiivisesti että unohdin että Hemma Beat olis ollu On The Rocksissa ja olin lupautunut lähtemään sinne. Hampaita pestessä tuo sitten illalla tuli mieleen. Miten voi ihminen olla noin luupää..

Iltapalaa odotellessa otin parit hajut koirien kanssa. Cilla on kyllä ihan eripätevä mitä näihin nenäjuttuihin tulee. Se ilmaisi jo usean vuorokauden vanhaa, tosin samassa purkissa ollutta eucalyptusta ja erotti sen nollapurkista. Ja intoa on kun pienessä kylässä. Elvis sen sijaan. Noh. Se on uros. Ei vaan tajua :) Sen kanssa siis mennään tooooooooooooooosi hitaasti tästä lähin. Ehkä se joskus jotain oppii. Tai sitten ei.

Elenan kuvia vaklasin ja Party Nonstop -pennut on saaneet nimensä. Melkein valkoinen penska on nykyään Party Nonstop Elodie, ja tämä yksilö matkaa Sveitsiin. Ruskeapäisempi kakara on Party Nonstop Ecstazy ja muuttaa Espanjaan. Viimeinen muttei vähäisin, eniten tumma pentu on Party Nonstop Estelle, ja pysyy lähimpänä ja lähtee Viroon. Kyselen, josko saisin kuvia käyttöön!